Gezondheid is niet te koop, een DOTEC Tilhulp® wel!
Goede werkomstandigheden realiseren in het logistieke proces is niet eenvoudig. Voor gewichten van 60KG en meer is het niet zo moeilijk om leveranciers te vinden, ze zijn ontelbaar. Specialisten voor 30KG of minder zijn er niet veel. U heeft er nu een gevonden. Heel vaak zijn tilhulpsystemen log en sterk over-bemeten. De bediener verliest het “gevoel” over de echte taak en de manager verliest productiviteit door een lager tempo. Het is voor ons juist de uitdaging om dit negatieve beeld om te zetten in slimme oplossingen. Elke DOTEC Tilhulp heeft de afmeting en vorm, afgestemd op zijn toepassing. Voor toepassingen van 10- tot 250KG. Dat is onze missie.
 
                 

  Made in Holland
In Joure beschikt DOTEC over een productieruimte van 3800m2. Hier bedenken, ontwerpen en maken wij de DOTEC Tilhulpen. Elk systeem wordt getest en getoond in een realistische klant-opstelling voordat hij bij de klant wordt afgeleverd.

R&D
Wij ontwikkelen, onderzoeken en passen de nieuwste technieken en materialen toe voor onze systemen en besturingen, om ze steeds slimmer en gebruiksvriendelijker te maken. Wij noemen dit graag “State of the Art” ontwerp. Kilo’s sparen door b.v. toepassing van lichte constructies en moderne materialen krijgt continue aandacht.

Dotec LiftAssists do travel:
Wij gaan mee op reis met onze klanten (Global Players). Zijn ze in Nederland een succes, dan toch ook in het buitenland. DOTEC LiftAssists® bewijzen hun diensten in Europa en ver daar buiten. In West- Centraal- Oost Europa, Azië, China, USA en Z-Amerika zijn onze DOTEC Tilhulpen dagelijks aan het werk.

Service & Support:
Onze Service-Monteurs geven volledige onderhoud-
en service ondersteuning. Daarnaast worden locale onderhoudsteams door ons getraind en ondersteund om ter plaatse onderhoud te bieden.