Tilhulpen voor rollen van Dotec
Tilhulpen voor rollen

Tilhulpen voor rollen

Een uitgebreide keuze in systemen die specifiek passen bij de werkzaamheden en processen van verschillende industrieën. Ontworpen om het verplaatsen van rollen veiliger, lichter en efficiënter te maken. De lange historie en focus op Roll handling heeft vele vraagstukken opgeworpen die zijn vertaald in breed toepasbare oplossingen, daag ons uit!

Flexible packaging

Flexible packaging

Label & narrow web

Label & narrow web

Hygiene & nonwoven

Hygiene & nonwoven

Yarn & fabric

Yarn & fabric

Sleeves & shafts

Sleeves & shafts

Tilhulpen van Dotec
Tilhulpen

Tilhulpen

In de jaren 90 en begin van het millennium was de pay off “Dotec tilt wat u maar wilt”. In deze tijd hebben we vele klanten bediend met complexe vraagstukken waarbij we te allen tijde de bediener als uitgangspunt hebben genomen. Complexe handelingen zoals draaien, kiepen, keren en kantelen laten uitvoeren door de tilhulp met behoud van gebruiksvriendelijkheid. Dit zit verweven in de organisatie, het Dotec DNA.

Fusten & kratten

Fusten & kratten

Glas, platen & panelen

Glas, platen & panelen

Dozen

Dozen

Vaten

Vaten

Zakken

Zakken

Sleeves & shafts

Sleeves & shafts

Radiatoren

Radiatoren

Air Balance Lifter

Air Balance Lifter

Overige

Overige

Het Dotec gevoel

Het Dotec gevoel

Over Dotec

Sinds 1981 een familiebedrijf die de klant centraal stelt.
Wij zijn toegankelijk. Betrouwbaar, flexibel en dienstbaar. Met kennis, ervaring en lef ontwikkelen wij in samenspraak met de klant nieuwe technieken en producten.

Wij zijn wereldwijd de totaalleverancier van de klant specifieke oplossingen met een breed programma van standaard doorontwikkelde tilhulpen voor verschillende marktsegmenten.

Wij zijn innovatief met de operator en procesoptimalisatie als uitgangspunt.
Onze focus ligt op gebruiksgemak, veiligheid, eenvoud van bediening, ergonomie, design, efficiëntie, proportionele en flexibele beweging

Wij stellen kwaliteit boven alles, in alles wat wij doen.

Lees meer
The Friendly LiftAssist

The Friendly LiftAssist

Een plezier om mee te werken! Dat is waar we voor staan! Het bedenken, maken en leveren van een oplossing wat lekker vastpakt, betrouwbaar is, veiligheid waarborgt, met je meebeweegt en het gewicht compleet uit handen neemt. De snelheid is proportioneel en genereert meer output bij hoge volumes. Bij zware complexe lasten blijft het te tillen product beschermd, is de beweging vloeiend en onder volledige controle van de gebruiker. Het Ergostuur maakt dit allemaal mogelijk.

Beter resultaat, maximale output
Beter resultaat, maximale output

Door de snelle werking en de probleemloze besturing is het mogelijk om de output te verhogen zonder in te leveren op veiligheid. Minimale knoppen en functies, de handler doet het werk intuïtief en zorgt voor een positieve verbetering van het proces.

Ergonomie als basis
Ergonomie als basis

Het Ergostuur is dusdanig ontworpen en wordt klantspecifiek aangepast zodat bij alle posities de gebruiker een rechte rug heeft, zicht heeft op het product en de omgeving. Een plezier om mee te werken!

Reduceer schade
Reduceer schade

Bij handmatige handling wordt vaak het product beschadigd door stoten, vallen, schuiven of rollen over de grond. Dat betekent dat er product moet worden gerepareerd of vernietigd. Deze kosten zijn vaak niet inzichtelijk gemaakt maar wanneer hier kritisch naar wordt gekeken is het in veel gevallen een makkelijke berekening naar een snelle terugverdientijd van de investering. Wij geven om het milieu en uw investering. 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.