Dotec tilhulpen voor kratten en bakken
Dotec tilhulpen voor kratten en bakken
Onze oplossingen voor het tillen en kantelen van kratten en bakken

Onze oplossingen voor het tillen en kantelen van kratten en bakken

In verschillende industrieën worden diverse soorten kratten gebruikt voor verschillende doeleinden. Dotec heeft een reeks tilhulpen ontwikkeld, elk ontworpen om specifieke soorten kratten te hanteren. Een van de meest uitdagende taken in deze industrieën is het laden en lossen van bierkratten op rolcontainers. Hiervoor hebben we een gespecialiseerde bierkratheffer ontworpen. Deze tilhulp kan zes bierkratten tegelijkertijd optillen. Deze mogelijkheid stelt een operator in staat om in slechts vier handelingen een rolcontainer volledig te vullen, wat de werklast van de operator aanzienlijk vermindert en de output verhoogt.

 

We hebben ook tilhulpen ontwikkeld voor verschillende soorten stapelkratten en bakken. De tilhulp voor bakken kan in één keer een grote hoeveelheid bakken en kratten verplaatsen, waardoor het proces wordt gestroomlijnd en de productiviteit wordt verhoogd. Gezien de diversiteit aan bakken en kratten die in verschillende industrieën worden gebruikt, leveren we maatwerk voor elke bakheffer om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit op de werkomgeving. Deze aanpassing zorgt ervoor dat kratten veilig en efficiënt kunnen worden opgetild, waardoor het algehele werkproces verder wordt verbeterd.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

Onze kratheffers zijn ontworpen om multifunctioneel te zijn en bieden verschillende opties voor verschillende processen, zoals het optillen van enkele kratten of bakken, in grote hoeveelheden, pick & place, draaien of legen. Deze aandacht voor detail en toewijding aan maatwerk onderscheidt ons, waardoor we een leider zijn op het gebied van tilhulpen voor kratten en bakken.

 

Onze tilhulpen gaan niet alleen over tillen en verplaatsen. Ze gaan over het verbeteren van de manier waarop industrieën werken, processen efficiënter maken en de veiligheid en het welzijn van werknemers waarborgen. Door aangepaste oplossingen te bieden, zorgen we ervoor dat de tilhulpen voor kratten en bakken meer zijn dan alleen gereedschap; ze zijn een integraal onderdeel van het succes van onze klanten.

 

Kortom, of het nu gaat om een kratheffer voor bierkratten, een bakheffer voor grote hoeveelheden of een voor een andere specifieke behoefte, wij hebben de oplossing.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.