Tilhulpen voor verschillende toepassingen
Tilhulpen voor verschillende toepassingen

Tilhulp oplossingen voor alle productie processen

Door de jaren heen heeft Dotec een grote variatie aan op maat gemaakte tilhulpen voor verschillende toepassingen ontwikkeld. Hiervan heeft Dotec geleerd zich te richten op eenvoud en best practice. Op basis van baanbrekende oplossingen. De Tilhulpen van Dotec komen voor in verschillende soorten en kunnen elk denkbaar object tillen.

Fusten & kratten

Fusten & kratten

Glas, platen & panelen

Glas, platen & panelen

Dozen

Dozen

Vaten

Vaten

Zakken

Zakken

Sleeves & shafts

Sleeves & shafts

Radiatoren

Radiatoren

Air Balance Lifter

Air Balance Lifter

Overige

Overige

Het Dotec gevoel

Het Dotec gevoel

Infrastructuur

Afhankelijk van het werkgebied, beschikbare hoogte, specifieke wensen of proces eisen wordt de meest optimale infrastructuur bepaald. Dit leidt tot een klant specifieke implementatie van een aluminium railsysteem gemonteerd aan staalwerk of dakconstructie, of in een vrijstaand portaal. Alternatief is een zwenkarm met kolom en armlengte specifiek berekend op de last in verhouding tot het werkgebied. Alles ontworpen en geproduceerd met de meest geraffineerde materialen om de wereldwijde 24/7 productie en distributie te kunnen voorzien van ergonomische tilhulpmiddelen.

Het tillen van de last is belangrijk, maar het verplaatsen evengoed. Daarom wordt de meest hoogwaardige aluminium rail gebruikt die zorgt voor minimale weerstand. Zo is het mogelijk om met minimale fysieke inspanning producten met gewichten tot 600kg te verplaatsen.

Het systeem

Iedere manipulator bezit specifieke eigenschappen die gebaseerd zijn op gebruiksvriendelijkheid, snelheid, veiligheid en ergonomie. Onze tilhulp systemen zijn een plezier om te hebben en mee te werken.

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.