Trioworld

Trioworld

Trioworld Harlingen is een bedrijf dat flexibele verpakkingsmateriaal hoofdzakelijk voor de voedingsindustrie produceert. In de Trioworld vestiging in Harlingen bedrukken, lamineren en slitten wij de folie. De rollen worden horizontaal geproduceerd en worden door middel van een Dotec verticaal op een pallet gestapeld. Wij hebben onze eerste Dotec tilhulp gekocht in 2000 voor onze Kampf conslit. Bij de aanschaf van de eerste handler waren wat aanloopproblemen, maar deze heeft Dotec goed opgelost. Nu hebben wij inmiddels 8 Dotec tilhulpen.

 

De rollen die wij bedienen wegen tussen de 40 en 80 KG, deze zijn te zwaar om handmatig te tillen. Gemiddeld komt er elke 4 minuten een rol uit onze machine. Daarvoor hebben wij gezocht naar een tilhulp die niet te log is voor dit werk en makkelijk te bedienen is. Tijdens het selectie proces voor het kiezen van een tilhulp wouden we een zo licht mogelijke tilhulp aanschaffen die toch het hele bereik van de producten van de des betreffende machine kan handelen.

 

Wij vonden de prijs van een Dotec tilhulp hoog, maar wat voor ons de doorslag heeft gegeven voor de aanschaf is het bedieningsgemak, de service en de levensduur van de Dotec tilhulp. Wat wij ook erg waarderen is de snelle reactietijd bij storingen. Onze samenwerking is altijd goed verlopen met feedback over en weer wat heeft bijgedragen aan de verbeteringen in onze tilhulpen.

 

Jan Bootsma – Verpakkingstechnoloog bij Trioworld Harlingen

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek